Där ingen ser oss 2 (stafettroman, skriv en fortsättning på några rader!)

”Vill du ha en pilsner?”, frågar den glade ynglingen. Rune skrattar till. Dricka öl på morgonen. Men, vadå. Lisbeth sitter framför TV-n hemma. Där blir hon säkert en timme. Och sen badrummet, en timme till. Och telefonsamtalen med döttrarna. Det är ju lördag. Hon skulle inte ens märka om han var borta ett tag. Han sätter ner gungstolen framför nätväggen in till ynglingen. ”Visst, tack, säger han. Jag ska bara baxa in resten av grejerna”. Det är snabbt gjort. Grannen på sin pall skjuter in en burk genom nätväggen. ”Jag visste inte att man fick vara här själv, säger Rune, jag har hyrt det här stället till våra överflödiga saker. Men ibland känner jag mig faktiskt rätt överflödig själv, hemma. Kanske lika bra att vänja sig. Stanna här med resten av skrotet”. Ynglingen bara skrattar. ”Välkommen i gänget, säger han. Vi är fler än du tror”.

Tord

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *